Relaţii cu Investitorii

FTIFRO_WEBIM_0617_1140x186_D.jpg

Administratorul Fondului, are în vedere informarea continuă a acţionarilor săi cu privire la orice noi informaţii şi evoluţii legate de Fond, pe măsură ce acestea sunt disponibile. Prin urmare, dorim să fim proactivi în comunicarea cu privire la orice evenimente cu impact potenţial asupra evaluării preţului acţiunii Fondului.

Având în vedere că peste 74% din societăţile din portofoliu nu sunt listate, înţelegem dificultăţile legate de obţinerea de informaţii cu privire la acestea şi depunem toate eforturile pentru a ne asigura că acţionarii, potenţialii investitori, analiştii şi consilierii financiari au acces la cele mai noi informaţii disponibile despre rezultatele financiare publicate de aceste companii prin intermediul website-ului Fondului Proprietatea.

Vrem să ne asigurăm că toţi acţionarii au acces la informaţii lunare despre valoarea activului net, care sunt făcute publice. Toate evenimentele importante legate de mandatul nostru de administrare a Fondului Proprietatea şi de generarea de valoare pentru acţionari, precum şi cele mai noi rapoarte financiare sunt disponibile pe site-ul nostru. Folosiți Prezentarea generală pentru investitori pentru a afla mai multe detalii despre Fond, istoricul său, strucutra portofoliului, acțiunile corporative și strategie.

 

Pentru orice întrebări, puteţi contacta Departamentul de Relaţii cu Investitorii prin trimiterea unui e-mail la: investor.relations@fondulproprietatea.ro

Marius Dan
Director General Adjunct, Strategie Corporativă
str. Buzeşti, nr. 76-80, clădirea Premium Point, etaj 8, Sector 1, Bucureşti, cod poştal 011016, România
Franklin Templeton International Services S.À R.L. Sucursala Bucureşti
VAN/acţiune (RON) 0,6622*
Pret/acţiune (RON) 0,3996**
Discount -39,66%
VAN pe acţiune (USD) 0,1424*
Preţ GDR (USD) 4,38**
Discount -38,48%